До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські дизайнери обирають ідеальне осіннє пальто

З настанням осені пальто стає ключовим предметом гардеробу й саме пальто багато українських дизайнерів декларують своєю візитівкою. Vogue.ua дізнався в українських брендів BEVZA, ARTEMKLIMCHUK, Lake Studio і The Coat S.K. про пальта, в які потрібно інвестувати в цьому сезоні.

Bevza

"Цієї осені я точно не розлучуся з пальтом-варенкою з осінньо-зимової колекції, – розповідає Світлана Бевза. – Денім – справжній хіт сезону і я вирішила обіграти його нестандартно: обрала ультрамодне в нас в 1990-ті забарвлення "варенки" і секційно, з затемненнями на деталях крою, нанесла на пальтову тканину. Таким чином, "джинс" насправді – тепла і комфортна пальтова шерсть. Також, цей виріб легко комбінувати як з базовим осінньо-зимовим гардеробом, так і з яскравими речами".

Реклама
ARTEMKLIMCHUK
"Пальто з вовни кольору ранкового неба з вишитими вручну кометами – відмінний вибір для сірих буднів. Воно чудово поєднується як з ошатними сукнями, так і з джинсами – важливий не привід, а лиш ваш настрій. А з цим пальтом він однозначно буде світлим", – оптимістично заявляє Артем Климчук.
The Coat S.K.

"Оверсайз-пальто ніколи не втрачає актуальності. Це найзручніший виріб, адже за відчуттями воно як укривало, накинуте на плечі, й абсолютно не сковує рухів. Це пальто з колекції осінь-зима 2017/18 має дуже характерний об'ємний рукав, стилізований під туалети епохи Ренесансу. Ззаду у нього відразу два шліци, які теж надають свободи кроку. Комір з хутра норки – знімний елемент, який модифікує пальто з осінньої на зимову версію ", – розповідає дизайнер The Coat S.K. Катя Сільченко та заразом приміряє на себе.

Lake Studio

"Замість класичного пальта цієї осені ми пропонуємо звернути увагу на шуби зі штучного хутра. Наш вибір – шуба з зимової колекції Mysterious Lake. Одна з її ключових переваг – вона дійсно тепла, при цьому легка і її можна носити як з кедами, так і з підборами. І, окрім того, вона так нагадує всіма улюбленого іграшкового ведмедика з нашого дитинства ", – діляться Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь, дизайнери Lake Studio.

Читайте також:

20 ідеальних светрів для ранньої осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.