До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші светри цієї осені

Як тільки осінь починає вступати у свої права, одразу хочеться загорнутися в затишний теплий светр і не вилазити з нього найближчі пів року. Щоб на пошуки ідеального супутника на холодний сезон не витрачати багато часу і зусиль, ми зібрали найактуальніші моделі з осінньо-зимових колекцій.

У піщаних дюнах

Підтримати загальну лихоманку на бежево-руду гаму відтінків можна за допомогою затишного светра з кашеміру або вовни, який легко поєднається з абсолютно будь-чим з осіннього гардероба.

Реклама

<b>Sweater_Beige</b>

Чорне і біле

Суворе поєднання чорного і білого має зовсім інший вигляд на м'якому трикотажі чи фактурній вовні. Цієї осені дизайнери продемонстрували як класичну смужку, так і більш оригінальні поєднання – принт "білий шум", під зебру і шахматку.

<b>Sweater_BW</b>

На ґудзики

Після того, як наприкінці серпня акторка Кеті Голмс з'явилася в кашеміровому кардигані на голе тіло, ця річ з "бабусиної" миттєво перетворилася на сексапільну і чуттєву. А як похолодає остаточно, такий кардиган можна носити і в парі з базовою футболкою, і білою сорочкою.

<b>Sweater_Cardigan</b>

Нерівний край

Всюдисуща асиметрія дісталася і светрів. Наприклад, Monse і Marques'Almeida цієї осені надихають всіх носити светри з нерівним подолом, а бренди ROKH і Rejina Pyo граються з плечовою зоною – пропонують зав'язувати додаткові частини светрів як душа забажає.

<b>Sweater_Assimetric</b>

Райдужна оболонка

Поки більшість з настанням осені зосереджується на чорному кольорі і наближених до нього відтінках, творчим натурам хочеться додати життю більше барв. Допоможуть це зробити різнокольорові светри, за якими можна навіть вивчати історію мистецтва. Так, жовто-сіра клітинка у Off-White відсилає до робіт кубістів, а светр з різнобарвними ромбами Peter Pilotto точно оцінив би Кандинський.

<b>Sweater_Color</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.