До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт з дитинства: 10 модних заколок з подіумів

У новому сезоні осінь-зима 2018/19 "крабики", заколки-"автомати", гребінці, обручі-пружинки і пов'язки на голову – знову на вершині популярності, чим роблять тріумфальний камбек з 90-х. Обмежень в дизайні немає, діє лише одне правило: "геть мінімалізм". На подіумі з'явилися шпильки різних форм і розмірів, інкрустовані стразами, камінням, пір'ям, перлами, бантами і квітами.

Zadig & Voltaire осінь-зима 2018/19

На зміну непоказним невидимкам з'явились красиві шпильки у формі серця, кола, зірки, або навіть прямі, щедро прикрашені камінням різних кольорів і розмірів. Так, на показі Zadig & Voltaire моделі продемонстрували безліч прикладів: від прямих класичних моделей до вигнутих форм, прикрашених пером марабу. Dolce & Gabbana помістили на симетричні шпильки релігійні зображення ангелів, а Faustine Steinmetz прикрасили зібране в пучок волосся за допомогою шпильки-квітки.

Реклама
Dolce & Gabbana осінь-зима 2018/19
Faustine Steinmetz осінь-зима 2018/19
Zadig & Voltaire осінь-зима 2018/19

З легкої руки стиліста Гвідо Палау, який займався підготовкою б'юті-образів на шоу Alexander Wang, на подіум повернулися металеві шпильки-крабики. У той час Ashley Williams зробили ставку на блискучі шпильки з великими написами зі стразів, а Ashish помістили на голови моделей витончені шпильки-метелики.

Alexander Wang осінь-зима 2018/19
Ashley Williams осінь-зима 2018/19
Ashish осінь-зима 2018/19

Vogue.ua зібрав 10 аксесуарів для волосся, з якими можна дещо повернутися в дитинство.

<b>заколки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.