До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все буде денім: модні джинси цієї весни

Наше повсякденне життя важко уявити без джинсів, а попит, як відомо, породжує пропозицію. З року в рік бренди повертаються до деніму, експериментують з формою, кольором, довжиною та декором, створюють незвичайні моделі або повертаються до класики. Цей сезон – не виняток: дизайнери звели на п'єдестал джинси-карго, "варьонки", джинси-кльош, моделі складного пошиття у стилі печворк і навіть джинси з закотами знову нагадали про себе. Vogue.ua зібрав найактуальніші пари сезону.

Balmain весна-літо 2019
"Варьонки"

Випраний денім у дусі 80-х років захопив модні подіуми. Дизайнери одноголосно заявляють про необхідність "вареної" пари джинсів у весняному гардеробі. Balmain, Celine, Christian Dior, Stella McCartney – це далеко не весь список легендарних брендів, які віддали свої серця "вареному" деніму.

Реклама
Stella McCartney весна-літо 2019
Celine весна-літо 2019
Christian Dior весна-літо 2019
Карго

У новому сезоні дизайнери представили функціональні джинси з безліччю накладних кишень в дусі кінця 90-х і початку нульових. З легкої подачі Олів'є Рустена й Ізабель Маран джинси-карго очолили художній альбом сезону весна-літо 2019. Крім того, вишукану варіацію на тему військової уніформи можна знайти і в новій колекції українського дизайнера Ксенії Шнайдер.

Balmain весна-літо 2019
Isabel Marant весна-літо 2019
Ksenia Schnaider весна-літо 2019
Сімдесяті

Джинси родом з 1970-х, як і раніше, подобаються дизайнерам. Так, Chanel представили укорочені розкльошені джинси синього кольору для прохолодних літніх вечорів. За сміливими експериментами пряма дорога до Ksenia Schnaider, в той час як у Cushnie можна знайти класичну варіацію джинсів-кльош.

Ksenia Schnaider весна-літо 2019
Chanel весна-літо 2019

Cushnie весна-літо 2019
Закочені

Закоти тон у тон або з контрастним поєднанням темного і світлого деніму стали новою прикрасою прямих або вільних пар у новому сезоні.

Alexander Wang весна-літо 2019
Ksenia Schnaider весна-літо 2019
Missoni весна-літо 2019
Печворк

Тенденція Франкенштейна повернулася, але у більш витонченій формі, що демонструюють джинси у стилі печворк. Замість того, щоб вибирати між світлими або темними парами, дизайнери пропонують різнокольорові моделі всіх відтінків синього, що складаються з маленьких шматочків тканини.

Jeremy Scott весна-літо 2019
Coach весна-літо 2019
Etro весна-літо 2019
Білі джинси

Білий денім особливо актуальний саме в теплу пору року. Mugler, R13 і Dries Van Noten – підтверджують це.

R13 весна-літо 2019
Mugler весна-літо 2019
Dries Van Noten весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.