До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лише легкість: весняні блузи з повітряними рукавами

Настала весна, а разом з нею – і бажання вдягати невагомі блузи з пишними рукавами. У сезоні весна-літо 2019 дизайнери одноголосно зізналися у прихильності до бавовняних моделей з перебільшено великими рукавами-буфами, напівпрозорих блуз, щедро декорованих оборками, лаконічних варіантів на одне плече або шовкових блуз, що відсилають до прообразів крил метеликів.

Oscar de la Renta весна-літо 2019

Цієї весни блузи з повітряними рукавами зайняли центральну позицію на модних подіумах. Так, Oscar de la Renta пропонують вирушити у привабливу подорож по Марокко в етнічному дуеті з білої блузи з пишним рукавом на одне плече і спідниці, недбало зібраній в області стегон. У той час як за повсякденним образом варто вирушити до Chloe – бавовняна блуза з об'ємними укороченими рукавами стане чудовою парою як улюбленим джинсам, так і шовковим складнопошитим спідницям.

Реклама
Valentino весна-літо 2019

Valentino оспівали ніжну пастельну колірну палітру, яку відобразили на сатинових блузах з похилими плечима, що нагадують поверхню морської мушлі. А творчий дует Доменіко Дольче і Стефано Габбана зробили реверанс у сторону жіночної і романтичної моделі: прикрасили невагому напівпрозору блузу мереживними оборками та повітряними воланами в дусі Марії-Антуанетти.

Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Chloe весна-літо 2019

Vogue.ua вибрав 15 блуз з повітряними рукавами, які можна придбати вже зараз.

<b>блузы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.