До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які кольори личать брюнеткам

У числі найвідоміших брюнеток: Меган Маркл, Вікторія Бекхем, Ірина Шейк, Кендалл Дженнер, Белла Хадід і багато інших знаменитостей, які стали сучасними модними іконами. У цих дівчат багатомільйонні армії фанатів по всьому світу, за ними пильно стежать в Instagram, у них бездоганний смак і почуття стилю. Перше правило, якого дотримуються зірки – це правильно підібраний колір одягу, який вигідно підкреслює фігуру, освіжає колір обличчя і надає очам блиску. Vogue.ua зібрав сім улюблених колірних рішень знаменитостей, які неодмінно личитимуть кожній власниці такого волосся.

Темно-синій

Темно-синій колір – це другий чорний для брюнеток. Причому, він настільки універсальний, що дає змогу одягати як монохромний ансамбль на ділову зустріч, так і вечірню легку сукню на світський захід. Вікторія Бекхем і Тіна Кунакі воліють елегантну класику, в той час, як Ірина Шейк експериментує з поєднанням різних фактур в одному образі.

Реклама

<b>темно синий</b>

Червоний

Класичний червоний колір – таємна зброя брюнеток. Він личить як власницям смаглявої, так і аристократично блідої шкіри обличчя – головне підібрати правильний відтінок. Першим варто віддати перевагу рубіново-червоному або червоному кольору, як це роблять Кендалл Дженнер і Белла Хадід, другим же варто брати приклад з Діти Фон Тіз – одягати відтінки бургунди, бордо і смородини.

<b>красный</b>
Смарагд

Брюнетки сміливо можуть дозволити собі всі відтінки зеленого: від смарагдового до пляшкового. Залежно від випадку, можна по-різному використовувати цей колір. Якщо хочеться строгості і елегантності, вибирати варто стримані сукні як у герцогині Сассекської і костюми з чоловічого плеча в дусі Вікторії Бекхем. А вміло носити оксамитову провокаційну сукню навчить Адріана Ліма.

<b>изумруд</b>
Відтінки металу

Відтінки металу брюнеткам також до лиця, тому з легкістю можна віддати перевагу сукні, розшитій золотими кристалами і лелітками, або футуристичному сріблястому жакету.

<b>металлические оттенки</b>

Жовтий

Брюнеткам можна експериментувати з різними відтінками жовтого кольору. Так, наприклад жовтий колір з гірчичним підтоном виграшно підкреслюватиме шоколадний відтінок волосся.

<b>желтый1</b>

Молочний

Це один з тих кольорів, який вважають базовим і універсальним, але тільки якщо мова йде про хоч трохи засмаглу шкіру. На контрасті з темним волоссям, молочний колір подарує той самий wow-ефект. Власницям світлої порцелянової шкіри краще його уникати.

<b>молочный</b>

Чорний

Чорний колір "працює" на брюнеток нітрохи не гірше, ніж червоний або молочний. Анжеліна Джолі і Зої Кравіц підтверджують це правило: демонструють урочисті оксамитові образи на килимовій доріжці, а Меган Маркл вибирає елегантний монохромний образ для ділових зустрічей в Лондоні.

<b>черный</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.