До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голова в теплі: найкращі в'язані шапки, берети і кашкети

На вулиці стає все прохолодніше, і час задуматися про правильний головний убір. Vogue.ua подивився, які головні убори дизайнери пропонують на цей осінньо-зимовий сезон.

Zadig & Voltaire
Шапки

В'язані шапки – ідеальні супутники осінніх холодів. Наймодніші в цьому сезоні – шапки-біні: смугасті, в'язані "косами", в "рубчик", "вушанки", з помпонами хитромудрої форми, прикрашені кристалами і логотипами. Так, в колекції Anna Sui є моделі, що нагадують вуха Міккі Мауса, у John Galliano прикрасили в'язану oversized-шапку вуаллю і страусиним пір'ям.

Реклама

<b>шапки1</b>

Берети

Берети в новому сезоні позбавлені звичного романтичного підтексту. Наприклад, у Versace в колекції є берети у манері військових. Вони пошиті з червоно-синього тартана і прикрашені позолоченими медалями. У Isa Arfen берет більше нагадує капелюх, а Rejina Pyo роблять ідеальні головні убори для мінімалістів.

<b>береты</b>

Кашкети

Кепки не покидають модні подіуми цього сезону: замшеві у Christian Dior, пухнасті у Undercover, з текстилю у Dolce & Gabbana. А стрітстайл-знаменитості продовжують зберігати вірність кашкетам українського дизайнера Руслана Багінського з уже відомою вишивкою RB.

<b>фуражки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.