До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір осені за версією Pantone: синя півонія

Четвертим у лінійці головних кольорів осені, після червоного гренадину, балетного пуанта і золотистого лайму, спеціалісти інституту кольору Pantone назвали navy peony. Якщо перекладати дослівно, то це півонія кольору форми моряків, тобто темно-синя. У новому сезоні цей колір став "новим чорним", його можна побачити на подіумах усіх чотирьох столиць моди в різних пропорціях. Так, до прикладу, осінньо-зимово колекція Марії Грації К'юрі для Dior була повністю побудована на цьому благородному відтінку. Дизайнер надихнулася наступною фразою Крістіана Діора: "З усіх кольорів тільки темно-синій може конкурувати з чорним, зберігаючи його переваги" і зробила navy peony вбрання з оксамиту, фатину та деніму.

Altuzarra, Carolina Herrera, Tibi

Navy peony надзвичайно простий у маніпуляціях. Носити його можна з голови до ніг, або дозуючи у вигляді прикрас, аксесуарів чи пальто. Найефектніше виглядають його поєднання з білим, тьмяно рожевим, чорним, кольором какао, а також з блискучими металізованими фактурами (срібло, бронза, мідь та золото).

Реклама

<b>синий пион</b>

Читайте також:

Осінній марафон: 20 головних пар взуття з нових колекцій

Streetstyle: 10 цветочных принтов на улицах Копенгагена​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.