До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір осені за версією Pantone: блакитна лагуна

Червоний гренадин, балетний пуант, золотистий лайм, синій піон, золотистий портвейн і вершкове масло з ромом – під сьомим номером у гарячому рейтингу головних кольорів осені 2017 від інституту кольору Pantone проходить відтінок блакитної лагуни або marina. Помилитися з цим кольором неможливо, відтінки всіх морів та океанів світу можуть бути надзвичайно розмаїтими. Похмурі північні води Британських островів або блакитні хвилі узбережжя Монако – будь-який з цих відтінків буде затребуваним в новому сезоні.

Balenciaga, Christian Dior, Tibi

Поєднувати відтінки "блакитної лагуни" можна як між собою, так і доповнювати контрастними кольорами. Найкращий вигляд в осінніх луках, на життєрадісному тлі marina мають благородні твідові тканини, як у Balenciaga або м'який оксамит як у Tibi. Контрасти краще шукати на показі Calvin Kein – штани кольору червоного гренадину ідеально зійшлися з насичено блакитною сорочкою.

Реклама
Calvin Kein

<b>голубая лагуна</b>

Читайте також:

Чому звеличувати несмак – модно

У Pantone вигадали колір на честь співака Прінса

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.