До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 ідеальних білих суконь на кожен день

Білі сукні – незамінна основа літнього гардеробу. Вони чудово виглядають як на відпочинку, так і в повсякденному житті, а дизайнери вміло цим користуються та з року в рік зізнаються у любові до різних білосніжних вбрань. Цей рік не став винятком: на подіумах панували повітряні бавовняні сарафани, легкі лляні сукні, батистові романтичні образи, сукні-сорочки складного шиття і лаконічні речі для прихильниць мінімалізму.

Fendi весна-літо 2019

Дизайнери у сезоні весна-літо 2019 експериментували з формами, силуетами, тканинами і декором, створюючи нові варіації на задану тему. У колекції 3.1 Phillip Lim можна знайти небанальну білу сукню міді, яка стане чудовою парою плетеним босоніжкам на плоскій підошві. Спеціально для романтичних дівчат Self-Portrait підготували нові літні образи асиметричні сукні, традиційно декоровані різноманітною вишивкою і фантазійними рюшами. Тим часом Fendi і Tibi дали нове прочитання офісному стилю. Перші продемонстрували інтелектуальний складношитий образ з плісированим корсетом, а другі представили свіжий погляд на сукню-сорочку.

Реклама
3.1 Phillip Lim весна-літо 2019

Self-Portrait весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 20 білих літніх суконь на кожен день, щоб не витрачати час на пошуки.

<b>белые платья1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.