До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічні цінності: ювілейна рекламна кампанія ЦУМ

Цього року київський ЦУМ святкує свій 80-й день народження і на честь знаменної дати представляє ювілейну рекламну кампанію, обличчям якої стали не моделі, а реальні герої: живі, емоційні, безпосередні і дуже різні.

Називається рекламна кампанія "ЦУМ. КРІЗЬ ПОКОЛІННЯ", а участь в її зйомках взяли представники відомих українських династій, молоді артисти нової хвилі, арт-діячі та бізнесмени, які зробили свій особистий внесок у розвиток України. Так, на одному знімальному майданчику зустрілися: народна артистка Ада Роговцева в компанії своєї доньки, режисера Катерини Степанкової і внучки Дарії, чемпіонка світу з підтягування Анастасія Васильченко, модель Софія Євдокименко, художниця Оксана Левченя з Максиміліаном Константиновським – її сином, власник мережі кав'ярень ONE LOVE coffee, Володимир Задирака, з батьком, братом і племінником, виконавчий директор готельного комплексу Bursa Kyiv, Василь Гроголь, акторка Варвара Лущик, моделі Тамара Деркач і Галина Герасимова.

Реклама

"ЦУМ святкує 80 років цьогоріч. Це знакова цифра і сам ЦУМ за цей час став знаковим місцем для киян і гостей столиці. Цією рекламною кампанією ми хотіли переосмислити цінності ЦУМу, оскільки це вже давно не просто універмаг: ЦУМ – це традиції, це спогади, це емоції поколінь. Рекламна кампанія – це перший прояв, присвячений 80-річчю, нас чекає цілий ряд гучних проектів", – розповідає Євгеній Мамай, генеральний директор ЦУМ Київ.

У кампейні герої приміряють образи з весняно-літніх колекції Versace, Jimmy Choo, No21, Red Valentino, Bally, Jil Sander Navy, Alexa Chung, DVF, The Kooples, Nanushka, See by Chloe, Max Mara, Hugo Boss, Eterna, Ted Baker, Pierre Hardy, Jacadi та інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.