До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені моделі Ріккардо Тіші

1 серпня 44 роки виповнилося італійському дизайнеру Ріккардо Тіші. Зараз цікавий етап в його кар'єрі – у вересні відбудеться його дебют в стінах Burberry і весь світ чекає, як же він перезапустить старовинний бренд. До цього Тіші 12 років пропрацював в стінах французької марки Givenchy. За цей час італієць встиг вибудувати впізнаваний стиль бренду, в десятки разів примножити його впізнаваність і просто завоювати загальну любов.

Ріккардо Тіші

У своїх інтерв'ю Тіші неодноразово розповідав, що секрет успіху Givenchy – в різноманітності. "Абсолютно різні люди приходять в бутік і знаходять там щось своє, – пояснював дизайнер журналістам. – Подіумна колекція – для прихильниць жіночного стилю і гарячих трендів, в аксесуарній лінії чимало класики, а також у бренду добре розвинений streetwear-напрямок і тут абсолютно своя аудиторія".

Тіші ніколи не приховував, що шукає натхнення в жіночій красі, і кому він довірить представляти Burberry – ще одне з відкритих питань. Vogue.ua вибрав п'ять моделей, які завжди були біля дизайнера і, можливо, будуть з ним і далі.

Маріякарла Босконо

З Марієюкарлою Босконо Ріккардо Тіші пов'язує довга дружба. Саме вона 2004 року допомогла організувати показ його особистої колекції, для чого покликала на допомогу подруг-манекенниць. Зовсім скоро Тіші очолив Givenchy, а Босконо стала частою гостею його показів і рекламних кампаній.

Маріякарла Босконо, Givenchy осінь-зима 2015/2016
Маріякарла Босконо, Givenchy весна-літо 2016
Леа Ті

Модель-транссексуал Леа Ті з'явилася на модному небосхилі завдяки Ріккардо Тіші. Будучи ще молодим дизайнером він познайомився з бразильцем Леандро Медейросом Серезо, який відчував себе вкрай незатишно в чоловічому тілі. Разом вони придумали образ для майбутньої Леї Ті і Тіші допоміг зібрати гроші на дорогу операцію – запросив Леандро знятися в декількох кампейнах Givenchy.

Леа Ті в кампейні Givenchy весна-літо 2017
Ірина Шейк

Ірина Шейк – ще одна улюблениця Ріккардо Тіші. Яскрава зовнішність російської моделі підкорила дизайнера, а її сміливість і готовність до експериментів дали можливість цій парі втілювати в життя найрізноманітніші ідеї. Заради Givenchy Шейк і роздягалася, і приміряла безглузді головні убори, і перевтілювалася в фатальну спокусницю.

Реклама
Ірина Шейк в кампейні Givenchy Jeans
Донателла Версаче

Ріккардо Тіші – італієць і модний Будинок Versace завжди був особливим для нього. 2015 року в кампейні Givenchy він запросив знятися Донателлу Версаче, яка приміряла в кадрі чорний строгий смокінг його авторства. Після цього з'явилися чутки, що він може зайняти місце креативного директора Versace, але Тіші все-таки вирушив у Лондон.

Донателла Версаче
Кендіс Свейнпол

Південноафриканка Кендіс Свейнпол більше відома як один з "ангелів" Victoria's Secret, проте з Givenchy і Ріккардо Тіші вона працювала не раз. Одні з найяскравіших кампейнів з її участю – джинсової лінії, аромату Dahlia Divine і сезону осінь-зима 2015/2016, коли обличчя Свенпол було прикрашене великим декором.

Кендіс Свейнпол, Givenchy осінь-зима 2015/2016
Рекламна кампанія Dahlia Divin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.