До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається гардероб Леи Сейду

1 липня 33 роки виповнюється французькій актрисі Леі Сейду власниці Каннської золотої гілки, дівчині Бонда і обличчю Louis Vuitton. Корінна парижанка, Сейду полюбляє одягатися яскраво і підкреслено жіночно, небайдужа до естетики ретро, але, при цьому, завжди готова до експериментів. Vogue.ua подивився, з чого складається її гардероб.

Леа Сейду
Комірці

Деталі це те, що додає образу настрою і виділяє його. Однією з улюблених у Сейду є помітні комірці, що акцентують увагу на шиї. Також вона нерідко носить блузи з бантами на грудях.

Реклама
Леа Сейду
Леа Сейду
Леа Сейду
Довжина міні

Довжина міні ще одна пристрасть дівчини Бонда. Короткі спідниці в парі з туфлями на тонких підборах одне з її улюблених поєднань. Як справжня француженка, Сейду не забуває одягати до цього дуету чорні напівпрозорі колготи.

Леа Сейду
Леа Сейду
Костюми-двійки

Брючний костюм-двійка на жіночому тілі це чуттєво і сексуально, впевнена Сейду. Актриса надає перевагу моделям, пошитим в моноцвіті.

Леа Сейду
Леа Сейду
Леа Сейду
Човники

Невід'ємна частина гардероба Леи Сейду туфлі-човники. Зірка фільму "Життя Адель" найчастіше обирає моделі соковитих відтінків, які видно здалеку.

При повному параді

Спостерігати за Леєю Сейду на урочистих червоних доріжках окреме задоволення. Актриса має особливо чудовий вигляд в сукнях, розшитих лелітками, блиск яких надає її погляду більшої грайливості. А поєднує француженка їх з класикою Золотої епохи Голлівуду червоними губами і великими локонами.

Леа Сейду
Леа Сейду

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.