До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 фактів про майбутню дитину Меган Маркл і принца Гаррі

Принц Гаррі і Меган Маркл, за урочистою церемонією одруження яких пильно стежив увесь світ, одружилися у травні 2018 року. Зараз же новоспечена сім'я очікує появу нового члена королівської сім'ї. Vogue.ua розповідає найцікавіші факти про вагітність герцогині Сассекської: від дати народження первістка до статі майбутнього лорда або леді Маунбаттен-Віндзор.

Меган Маркл і принц Гаррі
Дата нарождення

14 січня герцогиня Сассекська поділилася радісною новиною про свою вагітність. Під час першого спільного публічного виходу 2019 року в Біркенгеді в англійському графстві Мерсісайд, Меган повідомила, що перебуває на шостому місяці вагітності. Таким чином, королівська дитина народиться в двадцятих числах квітня. Крім того, дата може збігтися з днем народженням принца Луї (23 квітня) або днем народження Її Величності, королеви Єлизавети (21 квітня).

Реклама
Меган Маркл
Де будуть пологи?

Спочатку шанувальники королівської пари припускали, що пологи пройдуть у лікарні Frimley Park в Сурреї, яка є найближчою до маєтку Frogmore – нового будинку герцогині і герцога Сассекських. Зараз же з'явилася інформація, що Меган буде народжувати у лікарні Святої Марії в новому крилі Lindo Wing, призначеному для приватних пацієнтів. Раніше в цій лікарні минули пологи всіх трьох дітей королівської сім'ї, герцога і герцогині Кембриджських. Співробітникам крила Lindo Wing заборонили брати відпустку навесні, що швидше за все пов'язано з запланованими пологами Меган Маркл.

Меган Маркл і принц Гаррі
Як відреагувала рідня?

В офіційній заяві Кенсингтонського палацу йдеться: "Королева Єлизавета II, герцог Единбурзький, принц Уельський, герцогиня Корнуольська, герцог і герцогиня Кембриджські – в захваті від молодої пари і змогли привітати їх особисто на весіллі принцеси Євгенії". Крім того, мати Меган, Доріа Регланд, сказала, що вона дуже рада чудовій новині і з нетерпінням чекає можливості вітати свого першого онука.

Меган Маркл і принц Гаррі
Хлопчик чи дівчинка?

14 січня в Біркенгеді пара також поділилася новиною про стать майбутньої дитини. Герцог і герцогиня Сассекські повідомили, що спеціально не хочуть знати стать первістка. "Нехай це буде сюрпризом – в будь-якому випадку, чи це хлопчик, чи дівчинка, ми будемо в захваті", – сказала Меган.

Меган Маркл і принц Гаррі

Нові чутки про стать майбутньої дитини з'явилися після baby shower у Нью-Йорку, куди Меган Маркл літала в лютому перед поїздкою в Марокко. У мережі з'явилися фото, що вечірка оформлена в ніжних рожевих тонах, тому шанувальники герцогині зробили висновок, що їхня улюблениця все-таки чекає на дівчинку. Однак один з гостей свята заявив газеті US Weekly, що майбутня мама проговорилася на святі, і все-таки чекає хлопчика.

Яке ім'я дадуть дитині?

У зв'язку з тим, що Гаррі і Меган тримають у таємниці стать дитини, важко здогадатися, яке ім'я вибере королівська сім'я. Проте букмекерським контрам це не завадило робити ставки перед пологами герцогині Кетрін. Найпопулярнішими варіантами були: Діана, Вікторія, Аліса і Олександр. У випадку з Меган все непередбачувано, адже герцогиня вже не перший раз відходила від королівських традицій на користь своїх особистих переваг.

Меган Маркл і принц Гаррі
Яке місце займе майбутня дитина за правом спадкування?

Первісток герцогині і герцога Сассекських займе сьоме місце в черзі на королівський трон. Так, його ім'я буде йти слідом за принцом Чарльзом, принцом Вільямом і його дітьми – Георгом, Шарлоттою і Луї, а також після самого принца Гаррі, який займає шосте місце в цьому списку.

Меган Маркл
Яким буде титул королівської дитини?

Дитина Гаррі і Меган не стане принцом або принцесою, так як такий титул можуть успадкувати тільки рідні діти і внуки королеви Єлизавети II. Перший син принца Гаррі отримає титул графа Дамбартона – одне з додаткових звань, обіцяне Її Величністю на весіллі Меган і Гаррі. Якщо народиться донька, її називатимуть леді Маунтбеттен-Віндзор. Наступні діти також носитимуть звання лордів Маунбаттен-Віндзор.

Меган Маркл

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.