До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сестри Кардаш'ян у вбраннях українського бренду Gasanova

Поки ангели Victoria's Secret носять кашкети авторства Руслана Багінського, японські інфлюенсери божеволіють від джинсів Ksenia Schnaider, сестри Кардаш'ян вибирають вбрання українського дизайнера Ельвіри Гасанової. Кортні і Хлоя Кардаш'ян приміряли сексапільні сукню і комбінезон з останньої колекції Gasanova, а фотографії опублікували у своїх соціальних мережах. Разом з ними позує і Кендалл Дженнер, а на трьох у цих красунь більше 250 мільйонів підписників в Instagram.

Фото: @khloekardashian
Фото: @khloekardashian

Речі з напівпрозорої сітки, посипаної камінням Swarovski, вже встигли стати візитною карткою українського бренду. Минулого року в комбінезоні марки з'являлася топ-модель Джіджі Хадід, а зовсім недавно бестселер приміряла і українка Аліна Байкова. Сама Ельвіра Гасанова розповідає, що поява сестер Кардаш'ян в одязі її авторства – це заслуга всієї її команди і результат успішної поїздки в США. "Далі – більше", – інтригує дизайнер.

Аліна Байкова у Gasanova, лютий 2019
Джіджі Хадід у комбінезоні Gasanova, вересень 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.