До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небо Лондона: Меланія Трамп на зустрічі з Єлизаветою II

Президент США прибув з офіційним візитом до Великої Британії. Перша леді вирушила в Лондон разом з ним і у перший день продемонструвала відразу кілька образів.
Меланія Трамп, королева Єлизавета II і Дональд Трамп

З Вашингтона Меланія Трамп вилетіла в шовковій сукні Gucci, розфарбованій яскравими принтами. При найближчому розгляді можна було побачити символи Британії: Тауерський міст, знамениті червоні автобуси і Біґ-Бен.

Меланія Трамп у Gucci

Потім перша леді приміряла більш строгий образ – темно-синій костюм зі спідницею-олівцем, офіційність якого компенсувала за допомогою шовкової блузи Burberry з принтом у вигляді медалей.

Реклама
Меланія і Дональд Трампи
Меланія і Дональд Трампи

Найбільш ошатний образ місіс Трамп продемонструвала під час зустрічі президентського подружжя з королевою Єлизаветою II в Букінгемському палаці. Разом з королевою їх зустрічали принц Чарльз і герцогиня Корнуольська, Камілла. Меланія з'явилася в білосніжному ансамблі з темно-синіми елементами, який створив спеціально для неї бренд Dolce & Gabbana. Доповнили образ нюдові човники Christian Louboutin і капелюх у тон до сукні.

Меланія Трамп і герцогиня Корнуольська

Шанувальники вже встигли порівняти Меланію Трамп з героїнею Одрі Гепберн у фільмі "Моя прекрасна леді", де акторка приміряла білу сукню з контрастними темно-синіми бантами і величезний капелюх. Інші фанати ще згадали про образ Кейт Вінслет з стрічки "Титанік", який також був виконаний у чорно-білому контрастному забарвленні і доповнений капелюхом.

Меланія Трамп і герцогиня Корнуольська
Одрі Гепберн у фільмі "Моя прекрасна леді"
Кейт Вінслет у фільмі "Титанік"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.