До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Міддлтон у мереживній сукні на скачках Royal Ascot

Кінні перегони Royal Ascot – одна з найбільш важливих подій у житті британців й обов’язкова для відвідування у монархів. А так як усі важливі події герцогиня Кетрін відзначає виключно у вбранні улюбленого Будинку моди Alexander McQueen, як, наприклад, це було на весіллі її сестри Піппи чи на офіційному святкуванні дня народження Єлизаветти ІІ, то й ця подія не стала винятком з правил.

У той час, як принц Вільям був одягнений у циліндр та фрак, Кейт Міддлтон вбралася в ошатні білосніжні мережива Alexander McQueen. Дизайн убрання Кейт з колекції Resort 2017 зроблений на замовлення й відрізняється від прет-а-порте версії у першу чергу довжиною: дизайнер бренду Сара Бертон перетворила міні на міді, подовживши також і рукави.

Реклама
Мереживна міні-сукня ALEXANDER MCQUEEN

Образ герцогині доповнювали бежеві аксесуари, що ідеально поєднувалися з кольором її шкіри, – клатч Loeffler Randall та човники Gianvito Rossi. Кейт Міддлтон носила й шляпу – обов’язковий атрибут дрес-коду на скачках: білосніжну й невелику, прикрашену квітами, штучними перлами й сіткою.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон та Зара Філліпс

Читайте також:

Family look: Кейт Миддлтон и принцесса Шарлотта в розовом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.