До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цікавий акцент: 10 сумок у стилі Меган Маркл

Меган Маркл і принц Гаррі, які нещодавно повернулися з африканської подорожі, приступили до виконання своїх офіційних обов'язків у Лондоні. 15 жовтня герцог і герцогиня Сассекські відвідали церемонію WellChild Awards – щорічний захід, спрямований на збір коштів на підтримку важкохворих дітей, їхніх батьків та фахівців у сфері охорони здоров'я.

Меган Маркл і принц Гаррі

Меган вбрала силуетну сукню P.A.R.O.S.H, яку раніше вже одягала з нагоди заручин принцом з Гаррі 2017 року. Тепер герцогиня Сассекська обіграла образ за допомогою черепахової геометричної сумки з шовковою ручкою Montunas. На плечі Маркл накинула базове пальто забарвлення camel і взула замшеві човники Manolo Blahnik.

Реклама
Меган Маркл з сумкою Montunas

Меган Маркл, яка зазвичай вибирає класичні та стримані сумки, вперше відійшла від звичного консерватизму і зробила ставку на цікаву it-bag. Сумки з ацетату з черепаховим принтом давно завоювали загальне визнання – навіть герцогиня Сассекська не змогла встояти перед їхніми чарами. Vogue.ua зібрав 10 сумок, як у Меган Маркл.

<b>сумки маркл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.