До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 двоколірних пальт у стилі Амаль Клуні

Амаль Клуні вміє одягатися відповідно до дрес-коду, але мати при цьому цікавий вигляд. Допомагають їй у цьому незвичні деталі, але ще більше вона любить насичені відтінки. Наприклад, кілька тижнів тому папараці зняли Амаль у шкіряному тренчі відтінку зеленого яблука, а тепер вона продемонструвала всю красу двобарвного верхнього одягу. До речі, поєднання канаркового і бежевого адвокат підкреслила сукнею темно-фіолетового кольору – вийшло несподівано і елегантно.

Амаль Клуні

Vogue.ua надихнувся прикладом Амаль Клуні і вибрав 10 двоколірних пальт, які точно прикрасять цю осінь. До речі, за допомогою контрастних деталей можна коригувати пропорції, наприклад, виділений чорним пояс на пальті Gucci візуально "зробить талію", світлий комір, як у Chloe або By Milene Birger, спрямує увагу на обличчя, а гра двох кольорів на тренчі Givenchy додасть образу динаміки.

Реклама

<b>Two-tone-coats</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.