До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місячна доріжка: різдвяна колекція бренду Ruslan Baginskiy

Традиційно, напередодні Нового року, український бренд Ruslan Bagisnkiy представляє нову різдвяну капсулу, яка цього разу отримала назву Take Me to the Moon. До неї увійшли як нові версії бестселерів бренду кашкети і берети, так і абсолютно нова зимова модель шапка-вушанка для холодної української зими.

19 грудня, у День Святого Миколая, бренд презентував перший дроп нової капсули, всі кошти від продажу якого спрямують на благодійність до фонду "Твоя опора", опікуном якого є Маша Єфросиніна. В результаті колаборації бренду Ruslan Baginskiy і відомої телеведучої кожна дитина зможе отримати свій подарунок на свято.

Реклама
"Зайнятися благодійністю я мріяв ще коли створюв свої найперші головні убори. Нарешті все збіглося: ми знайшли організацію, якій можемо довіряти, напередодні святкового періоду, коли повинні відбуватися чудеса. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво – з цими датами з самого дитинства у мене пов'язані найтепліші сімейні спогади. Дуже хочеться вірити, що наша співпраця допоможе хоча б одній дитині зустріти свята в колі рідних", – коментує Руслан Багінський.

Купити головні убори з нової різдвяної капсули можна в київському шоурумі бренду, в той час, як всі виручені кошти від продажу першої партії будуть передані до фонду "Твоя опора" на покупку інноваційного рентген-апарату для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

<b>Ruslan Baginskiy</b>

Photo: Yourko Kalichack

Model: Olena Kets (Neva models), Yegor Tkachenko

MUA: Olga Ostapshuk.

Set design: Romi Bespaliuc

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.