До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пікнік біля Висячої скелі: ELENAREVA весна-літо 2018

Містичний фільм Пітера Віра "Пікнік біля Висячої скелі" продовжує надихати дизайнерів на нові роботи. І якщо в австралійському фільмі летучі сукні з орнаментальною вишивкою, невеликі капелюшки й стрічки у волоссі носили тендітні школярки з закритого пансіону, то на показі Олени Реви ці дівчата безсумнівно вижили після прогулянки до Висячої скелі в день Святого Валентина і вже подорослішали.

ELENAREVA весна-літо 2018

"Прямі цитати занадто передбачувані, ми вирішили експериментувати. В результаті замість легковажних солом'яних капелюшків образи моделей доповнюють панами зі щільної шкіри насичених кольорів – чорнильного, чорного і димчасто-сірого" – розповідає Олена Рева.

Реклама
ELENAREVA весна-літо 2018

У колекції, яка здебільшого складається з монохромних нарядів, наявні два рослинних принти. Для роботи над їх створенням команда бренду запросила художницю Настю Жеребецьку, відому з проектів "Emojination", "Жили – Були" і "Armchair". Настя розробила кілька малюнків на основі символів картини "Народження Венери" – троянди, гінкго, кислиці і волошок.

ELENAREVA весна-літо 2018
ELENAREVA весна-літо 2018

Летучі сукні довжини міді з шовку й шифону, чисті кольори, білий і персиковий крем, корсети, волани й шовкові контрастні стрічки – вийшла туманна й примарна, як лінза, через яку був знятий фільм, алюзія на естетику стрічки Віра. Дівчат з "Пікніка біля Висячої скелі" неможливо уявити без капелюшків-канотьє. Саме так народилася ідея колаборації з брендом Covernumberone. До речі, спочатку капелюхи для показу було вирішено зробити з соломи, але в останній момент, щоб уникнути зайвої пасторальності, їх замінили на шкіряні.

ELENAREVA весна-літо 2018

<b>рева елена</b>

Фото: Гліб Губа

Читайте також:

Вогні дискотек: Frolov весна-літо 2018

Из пены морской: Lake Studio весна-лето 2018​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.