До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від світанку до заходу: нова колекція The Coat by Katya Silchenko

У лютому багато шанувальників бренду The Coat by Katya Silchenko розгублено перечитували розклад Ukrainian Fashion Week з намаганнями знайти там показ улюбленої марки, але Катя Сільченко вирішила перенести презентацію нової осінньо-зимової колекції, чим ще більше підігріла до неї інтерес. У результаті відбулося шоу 22 березня в одному із залів КВЦ "Парковий".

The Coat by Katya Silchenko осінь-зима 2019/2020

Нову осінньо-зимову колекцію Сільченко присвятила ідеальному для своєї героїні дню, який починається зі спорту, продовжується діловими зустрічами, а закінчується підкреслено красиво. Відкрила показ модель Таня Рубан – дівчина, Instagram-сторінка якої заповнена роликами з її виснажливими тренуваннями не тільки вранці, але і пізно ввечері. Вийшла модель в зал в трикотажному костюмі з укороченим худі відтінку кави з молоком, на який був накинутий класичний тренч цієї ж кольорової гами. Завершували образ босоніжки на високих підборах. Цей вихід став квінтесенцією всієї колекції – Сільченко продемонструвала, що спорт і жіночність можуть і повинні мирно співіснувати одне з одним.

Реклама
Таня Рубан на подіумі The Coat by Katya Silchenko осінь-зима 2019/2020

Інша частина колекції цю ідею лише підтверджувала і розвивала. Так, спортивні елементи ще більше акцентували увагу на жіночому крої, який не приховує фігуру, а підкреслює її: трикотажні топи мирно сусідили з сексуальними сукнями-бюстьє, під маскулінними тренчами ховалися купальники схожі до гімнастичних, а светри, прикрашені пір'ям, мали несподівано свіжий вигляд у парі з білими велосипедками. "Цією колекцією я хотіла показати один день з життя жінки. Такої як я або моя сусідка, або дівчина, яка живе десь на сусідній вулиці, – розповідає Сільченко. – У нас сьогодні насичене життя, ми за день встигаємо змінити кілька ролей і наш одяг повинен нам в цьому тільки допомагати".

<b>СИЛЬЧЕНКОПОКАЗПАРКОВЫЙ</b>

Функціональність і позачасовість свого одягу Сільченко також продемонструвала за допомогою кольорової гами, яку коротко можна охарактеризувати як 50 відтінків бежевого. Були тут і пісочні тони, і екрю, і кремові, причому з сірим підтоном, який з одного боку має нейтральний вигляд, а з іншого, є чудовою базою на кожен день.

<b>Сильченко_2</b>

Ознайомитися з новою колекцією Каті Сільченко прийшли Маша Єфросиніна, Поліна Неня, Ліля Літковська, Валерія Гузема, Єлизавета Юрушева, Наталія Бровді та Анна Лукашевич.

<b>Гости_Сильченко</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.