До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вогні дискотек: Frolov весна-літо 2018

Дискотеки 2000-х сьогодні мають смішний, ба навіть дикий вигляд – дівчата в леопардових міні-сукнях чи джинсах, що заледве тримаються на кісточках, безліч блискіток і ті самі гостроносі туфлі були обов'язковими атрибутами будь-якої подібної вечірки. Сьогодні епоха нульових повертається на модну арену, і дизайнер Іван Фролов не зміг залишитися до неї байдужим.

"Це перша модна епоха, яку я вивчав не з книг, фільмів чи фотографій, а на практиці, – розповідає Фролов. – Все відбувалося у мене на очах, а в пам'яті – ще свіжі спогади, як ми з мамою збирали сестру на випускний, і мені дуже цікаво поглянути на той час крізь роки". До того ж, сексуальний настрій нульових ідеально вписується в концепцію бренду – intelligent provocation і відкриває Фролову велике поле для експериментів. "Я вирішив розібрати моду 2000-х на шматочки й зібрати заново, керуючися власними уявленнями, – продовжує дизайнер. – Адже називати цей час несмаком легко, а ось поглянути на нього під новим кутом – уже виклик самому собі".

Реклама

Сама колекція вийшла блискучою у всіх значеннях цього слова – лелітки, кристали, металізована шкіра і позолочене мереживо разом змішалися в дикий коктейль, до якого додався ще леопард і ковбойські чоботи, пір'я і глибокі вирізи. Фірмові напівпрозорі сукні та шовкові халати Frolov заграли новими барвами, виринувши з будуарної естетики на сцену.

<b>Frolov1</b>

У відповідному місці проходив і сам показ – знаменитий в 2000-х нічний клуб "Нью-Йорк", захований у парку на Дарниці, на один вечір знову перетворився на наймодніше місце міста, а його сцена стала подіумом, на який вийшли найвідоміші моделі нульових. "Свого часу в Києві було всього три клуби, і цей – єдиний, котрий зберігся до сих пір. Тим паче, що саме тут проходили перші модні покази і потрапити знову в той самий "Нью-Йорк", думаю, буде цікаво багатьом гостям".

<b>Frolov2</b>

Закрити яскраве шоу Іван Фролов покликав дівчат, без яких важко уявити українську моду зразка 2000-х – Валентина Хамайко, Василіса Фролова, Юлія Криницька, Ксенія Кузьменко знову вийшли на подіум і показали, яка вона, справжня діва.

<b>Frolov3</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Из пены морской: Lake Studio весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.