До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На двох: нова капсульна колекція TAGO

Український бренд TAGO представив нову колекцію, яка натхненна вулицею та любов'ю. Вона розповідає історію про те, що одяг сьогодні усе частіше втрачає свою гендерну належність і одне й те ж худі, чи оверсайз-футболка однаково круто сидять як на хлопцю, так і на дівчині.

"Нова колекція – історія про ідеальні стосунки, коли одна на двох не тільки футболка, а й погляди на майбутнє, і мрії. Коли цінуєш тільки щирі емоції, коли розділяєш інтереси іншого, коли не нудно вдвох, коли ранком накинув сорочку й лишаєшся в ній цілий день", – розповідає про емоційну складову колекції засновниця TAGO Тетяна Чумак.

Реклама

Основою колекції стали різноманітні футболки, худі й денім. Ці речі легко здатні стати базою осіннього гардеробу – вони комплементарні між собою, й при цьому з ними можна сміливо експерементувати, поєднуючи з більш святковим чи складним одягом. Серед очевидних бестселерів – об'ємні джинсовки, які вбережуть від осіннього пронизливого вітру, й костюми в піжамному стилі. В останніх так приємно спостерігати за листям, що опадає, з чашкою ранкового какао в руках.

<b>ТАГО123</b>

Фото: Vova Klever

Стиль: Anastasiya Velegura

Моделі: Ira + Sasha

Адреса шоуруму: бульвар Лесі Українки 23а

Сайт: www.tago.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.