До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З піни морської: Lake Studio весна-літо 2018

Гості показу Lake Studio ще за декілька днів до шоу знали, що воно пройде просто неба, й у день презентації нової колекції лиш схрестили пальці, аби не пішов дощ. Погода зглянулася, й висячі над Києвом темно-сірі хмари й поривчастий вітер стали відмінним доповненням до колекції, присвяченої морській стихії. Пройшов показ серед тінистих алей ботанічного саду ім.Фоміна – зеленого океану посеред галасливого міста.

Натхнення дизайнери марки Анастасія Рябоконь й Олеся Кононова черпали в грецькій міфології, а головною героїнею обрали сирену. "Її образ ідеально відображає характер дівчат, які носять Lake Studio, – розповідають дизайнери. – У ній є слабкість й спокуса, але при цьому вона сильна й не дозволить себе образити".

Реклама
Основою колекції стали сукні довжини міді – струмуючі вздовж тіла, вони нагадували водну гладь, а делікатні оборки миттєво викликали асоціацію з гребнями хвиль. Окрім суконь усіх відтінків моря, Рябоконь і Кононова не могли не показати нові версії фірмових пальт-халатів, які цього разу були прикрашені вишивкою бісером. Оздоблені нею були й усеможливі мереживні вироби. До речі, з цим матеріалом в Lake Studio в сезонній колекції працювали вперше й поставилися до нього з усією делікатністю.
<b>LakeStudio1</b>
Поринути в атмосферу водного світу сповна допоміг і музичний супровід – New Brand Trio з легкістю змішували такі стилі, як electro-swing й acid-jazz. Складалося враження, що моделі неначе пливли під медитативні ритми й заразом занурювали в них глядачів.

Не залишилися непоміченими й прикраси. Сучасні сирени вибирають найкраще, тож до пари до летучих суконь і халатів були дібрані прикраси Cartier з колекції Paris Nouvelle Vague.

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Линия судьбы: Drag & Drop весна-лето 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.