До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Game over: колекція Marianna Senchina Resort 2018

Нова колекція Marianna Senchina присвячена спорту й іграм у будь-яких проявах. Дизайнерка вплітає в мотиви колекції психологічні ігри й легкі провокації, додає образам деякої театральності, використовує прості і в той же час двозначні назви для колекцій. Сонячний, яскравий, і водночас наділений життєвим досвідом персонаж – таку дівчину Маріанна Сенчіна обрала героїнею нового сезону.

Marianna Senchina Pre-Spring 2018

Фірмовими речами Marianna Senchina залишаються спідниці і сукні, широкі шорти й сарафани, незамінні у теплий сезон. Прямі брюки з контрастними жовтими й червоними лампасами, а також плащі насиченого пісочного і канаркового відтінків здаються "прикордонними" речами для стилістики бренду: вони водночас і стримані і розслаблені, елегантні й не претензійні. Дизайнерка акцентує увагу на талії, а також за допомогою яскравих квітів і асиметричних шлейок сарафанів – на плечах.

Реклама
Marianna Senchina Pre-Spring 2018

У колекції використані легкі, сучасні і технологічні матеріали: льон, натуральна бавовна, плащова тканина. Кольорову гамму складають пастельно-рожевий, блакитний, жовтий, білий і бежевий. Також в колекціях використані квітчасті принти і клітка "віші".

<b>сенчина</b>

Читайте також:

Александра Кутас о том, как покорить Нью-Йорк​

Украинка Яна Годня в новой рекламной кампании Stella McCartney​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.