До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Царство квітів: Fendi Couture осінь-зима 2017/2018

Римський модний Будинок Fendi показав третю колекцію от кутюр, у якій знову продемонстрував своє віртуозне вміння працювати з хутром і створювати з його допомогою справжні витвори мистецтва. Шоу відбулося в паризькому Театрі Єлисейських полів, який на один вечір перетворився у казковий ліс з дивовижними квітами.

Саме квіти стали головним лейтмотивом колекції, причому такі, що не існують в реальному житті. Наприклад, на шубі Fendi розквітли маки з блакитної норки, а сукня, оксамитова на перший погляд, насправді була створена бритої норки. Навіть ажурне плетиво на рукавах окремих суконь, якщо роздивитися зблизька, виявляється виготовленим з сотень шматочків розшитого хутра, з'єднаних між собою.

Реклама

Також майстри Fendi у новій колекції продемонстрували своє вміння розфарбовувати хутро, створюючи на його основі повноцінні картини, чи досягаючи унікального відтінку. До прикладу, соболя вони пофарбували у ніжний кораловий колір, а одну з хутрових суконь розмалювали в відтінках моря, що хвилюється.

Не забули у Fendi й про вихід нареченої. Модель Вітторія Черретті вийшла у білосніжній сукні, при створенні якої використали декілька технік. Наприклад, на створення сітчастої накидки пішло 1250 годин ручної вишивки, а зібрали її з 9000 окремих елементів. Коли Карл Лагерфельд у кінці шоу вийшов на подіум – зал аплодував стоячи – йому та всім, хто зостався за кулісами цієї колекції.

Усю коллекцію дивіться у розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Крижаний палац: Armani Prive осінь-зима 2017/2018

Все дело в тренче: Maison Margiela Couture осень-зима 2017/2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.