До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прекрасний новий світ: Prada Menswear осінь-зима 2019/2020

Якби сьогодні влаштували змагання між дизайнерами чоловічого одягу, то Міучча Прада поставила б під сумнів роботу більшості чоловіків. Її нова колекція осінь-зима 2019/2020, показана в Fondazione Prada 13 січня, стала однією з найсильніших на Тижні чоловічої моди в Мілані.

"По суті, це мало бути романтичне шоу. І найбільше мене цікавило розуміння людства, його слабкість і більш тонкі і оголені аспекти існування. Колекція налаштована проти жорстокості світу – ось чому в ній багато апеляцій до війни і стилю мілітарі. Щоб полегшити колекцію, ми запозичили символіку несерйозних фільмів жахів. Від "Франкенштейна" до "Шоу жахів Роккі Хоррора" і схожих. Франкенштейн – приклад монстра з великим, великим серцем, який шукає любов", – розповідає Прада.

Реклама

Ось чому на Джіджі Хадід було витончене плісирування на прикрашеній кристалами сукні, і чому на сорочках були блискавки, спрямовані до серця, або топи з серцями, прикріпленими шпилькою. В основній частині колекції Прада знову інтерпретувала класику. Так, в колекції переважають чоловічі костюми чорного або сірого кольорів з квадратними плечима і високим закотом. Увагу від ідеального пошиття відволікала тільки деталь у вигляді потрійного ременя. Жіночий приталений силует з відкритими плечима, також класичний для Будинку, був представлений в його найменшій і, отже, найбільш універсальній і бажаній формі. Одна чорна сукня без бретелей з шістьма набивними кишенями зображала неймовірний контраст збоченої жіночності і мілітарі. Вже кілька сезонів поспіль в сегменті аксесуарів Prada представляє шапки-вушанки і рюкзаки.

Всю колекцію можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.