До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоротерапія: Mansur Gavriel осінь-зима 2017/18

Це перший показ колекції ready to wear бренду Mansur Gavriel на Тижні моди в Нью-Йорку. Шлях до цього тривав п'ять років, за цей час Рейчел Мансур і Флоріана Гавріел створили справжню імперію сумок, лиш нещодавно додавши до свого асортименту взуття.

Mansur Gavriel осінь-зима 2017/18

Насправді революційною назвати колекцію складно. Кольори – точнісінько такі ж, що використовувалися для їхніх класичних Sun bag і сумок-відер. Взагалі весь показ мав вигляд готової вітрини онлайн-магазину. А ідеальні пропорції й чітке розуміння, чого саме зараз хоче покупець, зроблять речі з цієї колекції бестселерами. Знайти пальто чи светр оверсайз привабливіший, аніж у Mansur Gavriel, для красивої картинки в Instagram буде складно.

Реклама
Mansur Gavriel осінь-зима 2017/18
Mansur Gavriel осінь-зима 2017/18

Цікаво ще й те, що колекція, представлена в Сохо, створена для сезону осінь-зима 2017/18. Рейчел Мансур і Флоріана Гавріел підтримали ідею see now buy now. Пальта, светри, брюки й жакети в кращих традиціях кольорової палітри вже можна купити на сайті бренду.

Весь показ можна переглянути тут.

Читайте також:

Streetstyle: Неделя моды в Нью-Йорке весна-лето 2018​

Ніжний захист: BEVZA весна-літо 2018 показ в Нью-Йорку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.