До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Condé Nast International запускає Vogue у Польщі

У 2018 році в Польщі з’явиться свій Vogue – про це повідомляє Condé Nast International. Очолить Vogue Poland Філіпп Нідентал – він запускав польську версію Esquire і два роки працював на посаді фешн-директора в Harper's Bazаar. Також у команді польського Vogue працюватиме відома топ-модель Малгоша Бела (у 2014 році Малгоша була на обкладинці українського Vogue).

Малгоша Бела, Филіпп Нідентал і видавничий партнер Kasia Kulczyk

Філіпп Нідентал відзначає, що в Польщі давно чекали на свій Vogue. "Чутки про запуск ходили ще коли я прийшов працювати в медіаіндустрію, а це було 17 років тому", – каже він. Вже відомо, що Condé Nast запускає польську версію одночасно у друкованому та цифровому форматі – на противагу Vogue Arabia, де спочатку з’явився сайт, і лиш через півроку – журнал. Філіпп Нідентал – четвертий чоловік, оголошений в якості головного редактора Vogue у цьому році: після призначення на цю посаду Емануеле Форнеті у Vogue Italia, Едварда Еннінфула у Vogue UK та Мануеля Арно у Vogue Arabia.

Реклама

Польський Vogue стане частиною стратегії Condé Nast з освоєння ринку Східної Європи, де видавничий дім поки запустив лиш Vogue Russia (1998) і український Vogue (2013).

Читайте також:

Новый директор моды в британском Vogue

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.