До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про колекцію Moschino Pre-Fall 2017

Promotion

Прийдешній модний сезон у Києві обіцяє бути гарячим. До столиці вже приїхала нова міжсезонна колекція італійського бренду Moschino, котрий так полюбився Україні та всьому світу. Vogue UA уважно розгледів її і в черговий раз переконався, що без іронії та гумору не можна жити в сучасному світі. ​

Moschino Pre-Fall 2017

Показ міжсезонної колекції Moschino пройшов у Мілані під час Тижня чоловічої моди. Креативний директор бренду Джеремі Скотт присвятив її коміксам, але з їх допомогою намагався поговорити з публікою про більш складні речі. Перш за все – про політику та зміни у житті США з приходом Дональда Трампа. Однак, прихильникам Moschino не варто лякатися настільки непростих тем: говорити про важливе й з гумором – завжди було сильною рисою бренду.

Moschino Pre-Fall 2017

Ще на початку 1980-х, коли Франко Москіно заснував власний однойменний бренд, він з самого початку зробив гумор своєю візитівкою. Москіно завжди закликав не боятися емоцій та прояву власного я, зокрема й за допомогою одягу. Саме тому ім’я бренду вже понад 30 років асоціюється зі сміливістю та зухвалістю, а нині серед його прихильників Кайлі Міноуг та Кеті Перрі – яскраві дівчата, якими захоплюється світ.

Джеремі Скотт і Кеті Перрі
Ферджі в Moschino
Анна Делло Руссо в Moschino
Нестандартні рішення любить і Джеремі Скотт – один з найбільш непередбачуваних у світі дизайнерів. Адже тільки Скотт може насміхатися над світом поп-культури, обігруючи у своїх колекціях образ Барбі чи елементи брендингу McDonald's, і при цьому бути одним з найяскравіших її представників. Так, у новій міжсезонній колекції Скотт пропонує сучасним дівчатам бути сильними та мужніми – принт з коміксів та грубі ботинки – його помічники, та водночас закликає не забувати про свою жіночність. За останню в нього відповідають сукні з підкресленими таліями та пишними спідницями довжини міді, відкриті плечі та корсетні деталі.
Moschino Pre-Fall 2017
Moschino Pre-Fall 2017

Узагалі вся колекція бренду побудована на протиріччях і контрастах. Джеремі Скотт сміливо поєднує хакі та принти епохи Відродження, фатин та парашутну тканину, романтичні берети та деталі з обмундирування військових льотчиків. "Наше життя непередбачуване й небезпечне, – розповідає Скотт, – Тому готовою потрібно бути до всього – і до війни, і до балу".

Moschino Pre-Fall 2017
Moschino Pre-Fall 2017

Нагадуємо, що нова міжсезонна колекція Moschino вже представлена в мультибрендовому бутіку One Group, де також можна ознайомитися з останніми колекціями Philipp Plein, Plein Sport, Dirk Bikkembergs, Versace, Dsquared2, Iceberg, Karl Lagerfeld, Eleventy, Brigitte Bardot, Manzoni24 і багатьма іншими, а зовсім скоро буде доступною і в монобрендовому бутіку Moschino, котрий відкриється за адресою: вул. Басейна, 11. .

Адреси магазинів:

Реклама

Бутик One Group – Київ, вул. Антоновича, 34, тел. (044) 287 23 87

Бутик One Group – ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе, 103, тел. (044) 393 47 07

Сайт: www.onegroup.ua

Instagram: @one.group

Facebook: www.facebook.com/onegroup.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.