До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим запам’ятався Odessa Holiday Fashion Week

З 17 по 20 червня в Одесі пройшов черговий сезон Holiday Fashion Week. У цьому році до південної "столиці" нові колекції привезли бренди Frolov, SAYYA та Elena Burba, а одесити зі свого боку показали гостям невідому ще їм Одесу. Vogue.ua обрав найбільш пам'ятні покази та презентації.

Paskal

Дизайнерка Юлія Паскаль живе й працює в Одесі, а колекції вже декілька сезонів поспіль показує на Тижні моди в Парижі і продає в усьому світі. Тож гостям Holiday Fashion Week було вдвічі приємніше ближче познайомитися з виробами Паскаль. Камерну презентацію одеситка влаштувала у дворику місцевого літературного музею. Міжсезонна колекція Paskal – це історія, натхненна Тель-Авівом з його змішаними культурами й архітектурою, в якій кращі зразки стилю баугаус поєднуються з традиційними близькосхідними будівлями. "Під час очікування молодшої дитини я досить довго прожила в Тель-Авіві, тому змогла познайомитися з містом не як турист – а відчути його".

Реклама

[GALLERY id= 162071;]

Frolov

Бренд Frolov влаштував в Одесі презентацію круїзної колекції у форматі touch-and-see, уже добре знаної його шанувальникам. Затишний номер з виглядом на море, хрусткі простирадла, п’янкі аромати, полуниця й просекко… Це всього лиш неповний список деталей, які постали перед очима гостей презентації, через що було досить складно сфокусуватися на одязі. Та він був того вартий. Фірмові шовкові халати й мереживні бра, тугі корсети й топи на тонких бретелях, виконані в соковитих яскравих відтінках, без яких складно уявити Одесу. Однак головний сюрприз чекав на гостей у ванній кімнаті – напівоголена дівчина, котра приймала душ у чуттєвому образі Frolov.

[GALLERY id= 162073;]

Elena Burba

Олену Бурбу знають та люблять в Одесі. На Ланжеронівській у дизайнера невеликий, але дуже затишний шоу-рум, в якому можна ознайомитися з останніми колекціями Elena Burba і, звичайно, приміряти їх. Та однією презентацією Бурба не обмежилася. Наступного дня в рамках Holiday Fashion Week відбувся показ Бурби, як завжди сповнений жіночності, безтурботності та гарного настрою.

<b>HFWBurba</b>

Jean Gritsfeldt

Де ще, як не в Одесі говорити про кохання, вирішив Жан Грицфельдт і представив на Holiday Fashion Week перформанс з багатозначною назвою The Mechanism of Love. Дизайнер поєднав хіти з минулих колекцій та новинки – бомбери, всіяні блискітками, варіації на тему спортивного одягу та одяг для сцени, а сам перфоманс розділив на декілька сцен, кожна з яких символізує різну любов – від взаємної пристрасті до самопожертви.

[GALLERY id= 162077;]

Navro

Бренд Navro привіз до Одеси фірмові принти та орнаменти. Різнокольорові геометричні квіти вже стали візитівкою марки й мають особливо ефектний вигляд на фоні моря. Розкидала свої візерунки Ольга Навроцька на жіночних сукнях та спідницях з акцентами на талії та грудях.

[GALLERY id= 162079;]

SAYYA

В Одесі Люба Макаренко, дизайнерка бренду SAYYA, показала колекцію, присвячену жіночій дружбі, і помістила її в умовні 1960-ті – легкий і веселий час. Такою ж легкою вийшла сама колекція, у якій летучі сукні сусідили з блискучими аплікаціями й деталями з деніму. Особливо глядачі показу відзначали принти, які Макаренко вигадала разом з ілюстратором Марією Сусловою.

<b>HFWSayya</b>

Ivan Fotesko

Одеський дизайнер Іван Фотеско в рамках Holiday Fashion Week показав легку й комфортну колекцію, в якій точно буде просто пережити літо в місті, не кажучи вже про відпочинок та подорожі. Легкі сукні-сорочки, комбінезони і сарафани зі світлих натуральних відтінків сподобалися гостям шоу і, дуже ймовірно, будуть належно оцінені й клієнтами молодого бренду.

[GALLERY id= 162085;]

Читайте также:

Финал конкурса молодых дизайнеров "Погляд у майбутнє"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.