До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безвіз: капсульна колекція TAGO

Promotion

Український бренд TAGO не зміг лишитися осторонь довгоочікуваного безвізу з європейськими країнами і випустив капсульну колекцію, присвячену подорожам та пригодам.

Реклама

Летучі сукні універсальних відтінків, убрання з романтичними рюшами й відкритими плечима і сарафани, в яких так приємно вивчати нові міста чи відпочивати на березі моря – нова колекція TAGO врятує будь-яку подорож своїми наджіночними й водночас практичними образами.

Купити квиток в один кінець надихає й рекламна кампанія колекції, знята в аеропорті "Бориспіль". "Ідея в тім, що дівчата втомилися від міського життя, від усіх клопотів і турбот, і, зібравши нашвидкуруч валізи, вирушили прямісінько в аеропорт. Користуючись тим, що в Україні безвіз, дорогою вони розглядають карту і роздумують, у яку б країну їм полетіти", – розповідає Тетяна Чумак, засновниця TAGO, і пропонує обрати свій ідеальний напрям на це літо.

Photographer: Vova Klever

Models: Yulia Shtanko, Valeriya Dymova

Stylist: Anastasia Velegura

Stylist Assistant: Ilya Fesenko

MUA: Kirstan Makeup

Glasses: Limited Corner

Hats: Cover #1

TAGO showroom: бульвар Леси Украинки, 23а
Интернет-магазин: www.tago.ua

Читайте також:

Дерзкий спорт: новая коллекция TAGO

Офисные будни в новой коллекции FROLOV x Tago

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.