До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

BEVZA покаже колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку

Сьогодні стало відомо, що бренд BEVZA покаже колекцію весна-літо 2018 на Тижні моди в Нью-Йорку. Шоу пройде 10 вересня, в Skylight Clarkson Square. У цій локації покажуть колекції 40 учасників тижня моди зі 140.

"Це черговий великий і відповідальний крок у розвитку бренду BEVZA. З одного боку – це певний підсумок, з іншого – вихід на новий рівень розвитку. Нью-Йорк дуже близький за духом бренду на даний момент. Він стрімкий, демократичний, але при цьому стриманий і насичений. Ми перебуваємо на одній хвилі й говоримо на одній мові. Опинитися в офіційному розкладі NYFW – це не визнання чи честь, це величезна щоденна праця команди бренду, яка принесла свій результат. Сподіваюся, що сам показ і колекція отримають заслужені відгуки й будуть сприйняті належним чином у новій для бренду fashion-столиці", – коментує Світлана Бевза, креативний директор і засновник BEVZA.

Реклама

Раніше Світлана презентувала свої колекції в Києві і Тбілісі, а в Мілані її бренд став першим українським фіналістом проекту Vogue Italy та TheCorner.com під назвою "THE VOGUE TALENTS CORNER.COM".

Читайте також:

Бренд Bevza стал первым украинским финалистом проекта Vogue Italy и TheCorner.com

Модные киевские места 80-х и 90-х

Неожиданные перевоплощения: новое видео Bevza

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.