До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Хадід на обкладинці вересневого номера Vogue Arabia

Для обкладинки вересневого номера Vogue Arabia супермодель Беллу Хадід знімав Карл Лагерфельд. Лакована шкіра та вуаль, пурпурова сукня і високі чоботи, графічний чуб і яскраво-червоний манікюр – молодша з сестер Хадід постала в ефектному драматичному образі. Всередині журналу можна прочитати пряму мову головних героїв обкладинки і подивитися перші кадри зйомки.

Vogue Arabia, вересень 2017

Белла Хадід про власний простір:

Реклама

"Я відчуваю, що як приділяєш багато уваги соціальним медіа, то все одно цього буде недостатньо. І саме зараз особистий простір – найбільша турбота не тільки для мене, а й для моєї сім'ї. Збереження меж – це завжди гарна ідея".

Vogue Arabia, вересень 2017

Карл Лагерфельд у своєму творчому процесі:

"Це звучить дуже претензійно, коли я кажу, що я такий креативний. Я не просто вирішую бути творчим, для мене це – як дихати. Більшість речей, які я роблю, я бачу вві сні. Найкращі ідеї найшвидші. Не треба багато думати, ідея повинна бути блискавичною. Я можу малювати швидше, ніж можу говорити. Я ніколи нічого не перероблюю, і я не вірю, що ви можете зробити щось хороше після переробки. Є люди, які бояться чистоти білого аркушу, бояться почати новий проект, це не про мене".

Vogue Arabia, вересень 2017

Карл Лагерфельд про темп життя:

"Я добре знаю, що ніколи не був пунктуальним. Я спізнююся, тому що я ніколи не дивлюся на годинник, аби сказати: "Мені треба йти зараз". Мені не подобається бути рабом мого щоденника. Шопенгауер одного разу сказав: "Кожен раз, коли ви купуєте книгу, ви також повинні купити час, аби її прочитати". Час – це вершина розкоші. Не дивитися на годинник – моя найвеличніша розкіш".

Vogue Arabia, вересень 2017

Читайте також:

Назад у майбутнє: рекламна кампанія Chloé осінь-зима 2017/18

Руда бестія: Джессіка Честейн у новій рекламній кампанії Piaget

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.