До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аріана Гранде стала новим обличчям Givenchy

Французький бренд Givenchy і американська співачка Аріана Гранде одночасно опублікували рекламний ролик із зображенням силуету жінки з високим хвостом у своїх Instagram-акаунтах, так розповіли про свою нову співпрацю.

Хоча модний Дім офіційно не підтвердив цю співпрацю, він розмістив у своєму Instagram серію відеороликів і фотографій з силуетом жінки з високим хвостом (фірмовий елемент образу співачки) та зазначив, що більше інформації з'явиться в п'ятницю. Співачка і дизайнер Givenchy, Клер Вейт Келлер, розмістили однакові тизери. На відео Гранде в кінці з'являється логотип Givenchy.

Реклама

Гранде також ще не прокоментувала зображення, але в Instagram вже розділилися думки про те, як вона вписується в естетику історичного бренду.

Колаборація з Givenchy застала Аріану в зайнятий час, адже зараз вона перебуває в турі Sweetener World Tour, а минулого місяця стала хедлайнером Coachella. Також у квітні Гранде запустила косметичну лінію від торгової марки Ariana Grande Thank U, Next, яка представляє ряд засобів, включно з ароматами, лосьйонами для тіла, гелями для ванн і скрабами для тіла. Крім цього, у співачки є окрема лінія ароматів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.