До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Англійські троянди: колекція Resort 2018 Christopher Kane

Головним натхненням цього разу для Крістофера Кейна стала творчість одного з найбільш іменитих англійських архітекторів. Чарльз Ренні Макінтош був і архітектором, і дизайнером в одному флаконі, а ще його називали "генієм текстилю". Він займався проектуванням шкіл, офісів, церков, чайних кімнат, приватних будинків та дизайном меблів. Його стилю характерні злиття елементів шотландських та англійських народних мистецтв, а також ремісничої традиції з органічними формами L'Art Nouveau.

Кейн отримав дозвіл знімати свою колекцію в Hill House, домашньому шедеврі Макінтошу в Геленсбурзі. Ключем до всієї роботи стала фотографія сім’ї Макінтоша та їхніх друзів у розкішних едвардіанських блузках з пишними рукавами. Пір’я марабу, чокери, срібні ланцюжки та сережки – такий вигляд мала б Маргарет, дружина Чарльза Ренні Макінтоша, якби жила в наші дні.

Реклама

<b>RESORT 2018 Christopher Kane</b>

Читайте також:

10 ключових деталей колекції Prada весна-літо 2018

Перша колекція сонцезахисних окулярів Рафа Сімонса для Calvin Klein

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.