До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ритмі 1920-х: капсульна колекція NOA Fine Jewellery і Gracious Heart

Ювелірний бренд NOA Fine Jewellery разом з фондом Gracious Heart створили ексклюзивну колекцію Diamond Ray на підтримку благодійної місії допомоги дітям з церебральним паралічем. Креативний директор марки Фріда Каплан-Гросс працювала над створенням прикрас разом із засновницею фонду Тетяною Корсаковою.

Фріда Каплан-Гросс і Тетяна Корсакова

Натхненням для Корсакової і Каплан-Гросс стали бурхливі 1920-ті, образи зухвалих дівчат-вертихвісток та естетика загальних веселощів, ідеально розкрита в романі Френсіса Скотта Фіцджеральда "Великий Гетсбі".

Реклама
Тетяна Корсакова
Тетяна Корсакова
Тетяна Корсакова

Основою колекції стали підвіски, що нагадують про шовкові пензлики, якими повсюдно прикрашали сукні в 1920-ті роки – вони мали ефектний вигляд у динаміці і додатково підкреслювали грайливий настрій образу. Самі підвіски являють собою яскраві промені – вони виконані з рожевих сапфірів в обрамленні рожевого золота. Корсакова і Капла-Гросс поєднали їх разом з лаконічними чокерами, завдяки чому вони мають доречний вигляд і в денних, і в вечірніх образах. Також до колекції увійшли різноманітні сережки і декілька каблучок.

<b>КорсаковаУкрашения</b>

Gracious Heart – британська благодійна організація, яка фокусує свої зусилля на наданні допомоги реабілітаційним центрам та спеціалізованим школам, а також розповідає людям про церебральний параліч і розвінчує існуючі про нього міфи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.