До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Phylogenesis: колекція Denis Music Jewellery весна-літо 2018

У новій колекції українського ювеліра Дениса Музики звичну палітру черненого й вінтажного золота розбавляє колір. Дизайнер зробив акценти за допомогою золотої спайки і використовував емаль насиченого червоного і чорного кольорів. У дусі експериментальної любові бренду Denis Music Jewellery до традиційної майстерності і рідкісним ювелірним технікам в колекції використовується рідкісна і трудомістка техніка гарячої емалі. "Щоб домогтися необхідної фактури – червона як запечені згустки крові, і чорна "ікринками" – ми працювали місяць. Головним було вловити момент, коли діставати прикраси з емаллю з печі", – розповідає Денис.

<b>музик чб</b>

Реклама

Форми і фактури нової колекції Phylogenesis ніби підглянуті в живій природі, але не повторюють її буквально – можуть нагадувати і квіти, і найпростіші організми одночасно. Як завжди, ці прикраси живуть в тактильних відчуттях не менше, аніж у візуальних.

<b>музик ч</b>

Читайте також:

Найкращі аксесуари з показу Prada весна-літо 2018

50 відтінків: аксесуари для ненудної осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.