До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: колекція сумок Ніколаса Кірквуда для BVLGARI

Італійський ювелірний Будинок BVLGARI оголосив про колаборацію з британським дизайнером аксесуарів Ніколасом Кірквудом, який переосмислить знайому для бренду сумку – Serpenti Forever. Кірквуд створить для BVLGARI повноцінну колекцію, яка надійде у продаж 1 вересня, а поки марка привідкриває завісу й публікує перший ескіз.

Serpenti Forever у Кірквуда вийшла більш зухвалою і рок-н-рольною, та при цьмоу не втратила своєї елегантності – лаконічний клатч-конверт також прикрашає застібка, що має вигляд голови звії, та замість класичного шкіряного ремінця її доповнює ланцюжок, а на поверхні розкидані шипи та камені. Бренд Nicholas Kirkwood та BVLGARI зараз входять до складу модного конгломерату LVMH і для Кірквуда це перша з 2013 року колаборація. До цього він створював взуття для Erdem, Peter Pilotto та Roksanda. Ціни на Serpenti Forever з нової колекції будуть починатися від 2600 доларів.

Реклама

Читайте також:

Генеральний директор BVLGARI представляє годинники-новинки Дому

Гра в асоціації: як носити впізнавані прикраси

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.