До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкрите питання: найкращі босоніжки з тонкими ремінцями

Любов до моди 1990-х років залишається незмінною, а в сезоні весна-літо 2019 це означає повернення культових босоніжок з тонкими ремінцями, які носила Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто". "Голі" босоніжки на тонких підборах з численними перетинками, що прикрашають носок, щиколотку або зовнішній бік взуття – головна покупка теплого сезону.

Керрі Бредшоу у фільмі "Секс і місто"

Мінімалістичні босоніжки з ледь помітними перетинками, що скидаються на нитки, мають вишуканий вигляд на нозі, і модниці активно цим користуються. Дівчата комбінують їх з брючними костюмами для ділових зустрічей, з яскравими флористичними сукнями і шкіряними ансамблями для міських буднів, а ввечері вдягають до пари елегантні вбрання зі сміливими викотами.

Реклама

Дизайнери у новому сезоні надихнулися естетикою кінця 1990-х років і представили різноманітні варіації на тему — від базових моделей у колекції Prada і The Row до босоніжок з незвичайними підборами Cult Gaia і Jacquemus. Vogue.ua зібрав 15 найкращих пар, які можна купити прямо зараз.

<b>босоножки 1990е</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.