До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші головні убори весни

Шанувальниці легких головних уборів можуть радіти: нарешті потепліло і можна змінити обридлу теплу шапку на елегантні капелюхи, спортивні кепки, романтичні берети і зухвалі кашкети. Vogue.ua зібрав наймодніші головні убори цієї весни.

Капелюхи

Елегантні широкополі капелюхи або ковбойські моделі з вигнутими полями – головні гості нового весняного сезону. Вони з легкістю впишуться як в строгий і діловий дрес-код, так і додадуть "родзинки" романтичним квітковим вбранням, натхненним естетикою Дикого Заходу.

Реклама

<b>шляпы1</b>

Берети

У новому сезоні дизайнери переосмислили класичні берети, які уособлюють атмосферу справжнього паризького шику. У центрі уваги – джинсові берети Versace, фетрові моделі Enfants Riches Déprimés, прикрашені помітним логотипом або кумедні пари Maison Michel у грайливий горох.

<b>берет</b>

Кашкети

Кашкети вже не перший сезон займають важливу позицію серед головних уборів, і ця весна – не виняток. Звернути увагу варто на шерстяний білий берет Ruslan Baginskiy, джинсовий JW Anderson і шкіряний Lack of Color.

<b>кепи</b>

Панама

Раніше панаму вважали винятково літнім головним убором, який захищав від палючого сонця. Зараз все змінилося: аксесуар набув нового значення, став головним убором стритстайл інфлюенсерів. Дівчата надівають модний аксесуар з струмливими сукнями, худі, штанними костюмами, вітровками і тренчами.

<b>панама</b>

Кепки

Не обов'язково бути прихильницею бейсболу, щоб носити кепки, натхненні уніформою американських гравців. Цієї весни унісекс-аксесуар підкорив серця всіх дівчат головних столиць моди – вони доповнювали кепками як спортивні образи, так і елегантні штанні костюми і асиметричні сукні, так створювали еклектичний ансамбль.

<b>кепки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.