До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Дуті" сандалі — головне взуття цього літа

Одержимість об'ємними "дутими" аксесуарами наразі поширюється і на взуття літні сандалі зазнають змін.

Якщо ви впевнені, що жодне взуття не спокусить вас розлучитися з улюбленими, класичними Birkenstock Arizonas, радимо придивитися до нової версії цієї пари німецького бренда з двома ремінцями. Ті самі, які були хітом літа минулого року на пікніках і світлинах Instagram-інфлюенсерів, отримали нове обрамлення і тепер ще привабливіші.

Реклама

Birkenstock x Toogood

Beachcombers — здобуток партнерства художника і дизайнера Фей Тугуд з брендом Birkenstock — це "дута" переробка культової моделі Arizona. Виготовлені з якісної шкіри наппа з устілкою з коркового латексу і замші, сандалі тепер не потребують особливого догляду. Модель Mudlark, доступна в чорному і молочному кольорах, хоч і не така об'ємна, але така ж скульптурна.

Підоспілі колаборації пояснили: м'яке "дуте" взуття це великий хіт 2021 року. Тут і сандалі Jil Sander з ремінцями. У колекцію Resort 2021 бренду увійшли дві нові моделі, обидві з масивною підошвою. "Ми, звісно, усвідомлювали реалії повсякденного життя більше, ніж реалії вигадливих вечірніх убрань, тому певні рішення були прийняті через призму того, що нам буде необхідно в найближчому майбутньому", повідомили Люк і Люсі Майер, дует чоловіка і дружини, що керують брендом.

Jil Sander

Пернілла Тейсбек об'єднала зусилля з італійським лейблом Gia Couture для створення власної лінії "дутого" взуття. Крім модних гумових чобіт, Тейсбек представила сандалі на витонченому підборі і з м'якими ремінцями в різних відтінках.

Gia Couture x Pernille Teisbæk

Ще однією помітною моделлю стала атласна модель Noah від The ​​Attico, яку до свого гардеробу вже додала Гейлі Бібер. Зірка вже давно є прихильницею яскравих підборів Devon, а для прогулянки в сонячному Лос-Анджелесі вибрала ультра зручні сандалі на пласкій підошві.

Гейлі Бибер

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.