До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що потрібно знати про зірку боксу Олександра Гвоздика

Олександр Гвоздик – боксер, чемпіон NABF в напівважкій вазі, бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 року. Зараз Олександр живе та тренується в Лос-Анджелесі, а народився він у Харкові. 19 серпня в непереможного українського спортсмена пройде бій з Крейгом Бейкером. Бій відбудеться в Лінкольні, штат Небраска, на Pinnacle Bank Arena. Напередодні поєдинку Vogue UA поспілкувався з Олександром та дізнався про його стиль життя, кар'єру та улюблений одяг.

У спорт я прийшов досить випадково, але вдячний йому за все, що в мене є. Вважаю, що батьки повинні з дитинства прищеплювати дітям любов до спорту, а чи захочуть вони займатися ним професійно – покаже життя.
Мої головні перемоги ще попереду, але бронза на Олімпіаді є знаковою в кар'єрі. Представляти свою країну на такому змаганні – це завжди велика честь та відповідальність.
Я люблю спортивний стиль та справа тут не тільки в моїй діяльності. Мені незатишно в строгих костюмах та вузьких туфлях, одяг має бути комфортним та зручним.
В основному я подорожую через роботу – вже об'їздив практично всі США. Мрію відвідати азійські країни, але в найближчих планах – Мексика. Упевнений, що мені теж там сподобається.

Весь одяг на Олександрі – Napapijri

Реклама

Читайте також:

Восходящая звезда спорта Юлия Левченко о своем стиле жизни

Как менялся стиль Владимира Кличко

Как привести тело в форму: фехтование

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.