До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: любимые песни Каши Сальцовой

Музыка, которую слушает фронтвумен группы "Крихітка"

Этой осенью группа Крихітка представляет новый альбом. Для многих он особенно долгожданный – Каша Сальцова не выпускала новых пластинок практически пять лет. Сейчас ее день расписан по минутам: записи новых композиций, съемки клипов и обложки для альбома, подготовка к концерту, на котором группа презентует новый материал, а еще – блоги, твиттер и фейсбук (Каша – заядлый политический блоггер и гражданский активист). Но специально для Vogue.ua Каша Сальцова нашла время и составила плейлист любимых композиций, которые ее вдохновляют.

Каша Сальцова
Каша Сальцова

1. Wolf Alice – You're A Germ

Це моє нещодавнє відкриття, я рада, що грандж повертається у музичну моду, Це музика дитинства. Стільки "сирої" інструментальної енергії і прості гармонії, обожнюю це!

2. Donnie Trumpet & The Social Experiment – Slip Slide

Зізнаюсь, що цей трек у мене в плеєрі все літо. Дуже цікавий реліз та взагалі дуже хороший весь альбом.

?

3. Natasha Khan aka Sexwitch – Helelyos

Мені подобається майже все, що робить британська співачка Наташа Хан. Думаю, новий альбом не буде винятком. Винахідлива музика, щоразу нове звучання і стильна візуальна концепція.

Реклама

4. Joanna Newsom – Peach Plum Pear

Нещодавно почула цю пісню у львівській крамниці, і вона досі не виходить в мене з голови. Це старий альбом, 2004 року, але звук у Джоанни настільки характерний, що його ні з чим не сплутати. Не так багато співачок володіють такою технікою артистичного співу.

5. Melody Gardot – Peacherman

Ця пісня у мене випадково в списку Shazam, навіть не знаю де я її почула, але саме так збираються найкращі плейлісти – з випадковостей. Мелоді Гардо – це хороший джазовий вокал, дуже американська музика. Виявилось, що у Мелоді також незвична біографія: щоб стати співачкою, їй довелось подолати достатньо життєвих складнощів, а  мене завжди надихають сильні особистості. 

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.