До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українську студію Radioaktive Film номінували на MTV Video Music Awards 2017

Відеокліп DJ Shadow і Run the Jewels "Nobody Speak",знятий українською студією Radioaktive Film, став претендентом на престижну премію MTV Video Music Awards 2017. Їхня робота представлена в номінації "Краща кінематографія". За перемогу в цій категорії позмагаються також кліпи "Нumble" Кендріка Ламара, "Thunder" Imagine Dragons, "Сastle of the Hill" Еда Ширана.

Відео "Nobody Speak" знімали в Українському домі в центрі Києва. Творці відеоролику розіграли цілий реп-батл між політиками, який поступово переходить в бійку. Яскрава картинка нагадує серіальні пристрасті "Карткового будиночку".

Реклама
Nobody Speak, DJ Shadow

Студія Radioaktive Film працювала над музичними кліпами для Hurts, Paolo Nutini, Foals, Tame Impala, a також брала участь у створенні відео Coldplay "Up&Up". Співпрацює продакшн й з українськими виконавцями, зокрема Onuka й Сonstantine.

Багато відомих компаній та брендів були клієнтами Radioaktive Film. Серед них Google, Nokia, Mazda, Lexus, Lenovo та інші. За свій рекламний ролик для Subary студія отримала бронзу престижного рекламного фестивалю "Канські леви". Серед їхніх перемог також золото на Asia Pacific AdFest 2010, срібло на New York Festival 2010 Art & Technique та бронза на Spikes Asia 2010.

Серед номінантів цьогорічної MTV Video Music Awards є й продакшн-студія з Дніпра Gloria FX. Їх номінували в категорії "Найкращі візуальні ефекти" за кліп KYLE ft. Lil Yachty "iSPY". Студія вже перемагала на конкурсі в цій номінації минулого року з кліпом Skrillex feat Justin Bieber "Where are you Now".

Переможців премії MTV Video Music Awards 2017, які отримають заповітну статуетку "астронавтів", оголосять 27 серпня на арені "Форум" в Інглвуді, штату Каліфорнія.

Читайте також:

Интервью с украинскими победителями MTV Video Music Awards 2016 – студией Gloria FX

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.