До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль випустила новий альбом

"Інтонації" – так називається новий студійний альбом Тіни Кароль. Багатьом шанувальникам ця платівка, скоріш за все, відкриє співачку в новому світлі. "Інтонації" – експерементальний альбом, над яким Кароль працювала разом з командою звукорежисерів з Лондону і Лос-Анджелесу. Один з них, до прикладу, Йоед Нево, британський музичний продюсер. Нево стоїть за мастерингом сотень альбомів найвідоміших музикантів світу, від Pet Shop Boys і Moby до гурту Morcheeba. До нового альбому Тіни Кароль увійшли 13 нових пісень, зокрема й українська народна колискова "Ой, ходить сон" в обробці співачки.

Реклама

Еспериментом стало й оформлення обкладинки альбому. Для неї Тіну Кароль сфотографувала Соня Плакидюк, а вишивку на фотографії зробила британська художниця Еліна Гораєва. "Для мене завжди Тіна була і є артисткою дуже стильною і з бездоганним смаком, тому, працюючи з нею, я завжди намагаюся стрибнути вище своєї голови. Знаю, що Тіна оцінить нестандартне рішення й підтримає експеримент", – розповідає Соня Плакидюк.

Про те, як створювався альбом, можна подивитися в спеціальному відео:

Читайте також:

Азелія Бенкс виступить у Києві

Трек недели: Otzeki – True Love

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.