До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці створення нового концертного образу Джамали

14 листопада в Дніпрі стартує новий концертний тур Джамали під назвою "Крила". Він охопить найбільші міста України і стане першим для співачки після народження сина. За два дні до виступу Vogue.ua відвідав примірку і поглянув, готували новий концертний образ Джа.

Джамала

Автором образу стала Ліля Літковська. З нею Джамала співпрацює не вперше. Саме Літковська створила сценічний костюм співачки для виступу на конкурсі "Євробачення" 2017 року. "Ми з Лілею добре відчуваємо одна одну, – розповідає Джамала під час примірки. – І я без сумнівів звернулася до Litkovskaya, щоб розробити вбрання для цього турне".

Реклама

Основою її сценічного образу стане чорний строгий комбінезон з підкресленою талією і широкими штанинами. "Для мене Джамала – це співачка, яка качає зал, багато рухається на сцені, і їй важливо почуватись максимально комфортно, – коментує стиліст Юрій Жуйков. – Тому разом з Лілею ми придумали комбінезон, який не обмежує рухів, візуально витягує фігуру, і, заодно, є відмінною базою для роботи з більш складними деталями".

Так, разом з комбінезоном Літковська пропонує одягнути укорочений жакет, що нагадує уніформу іспанських матадорів. Його декор – довга бахрома з найтонших віскозних ниток – має ефектний вигляд у динаміці і навіть дещо гіпнотизує. Якщо побачити Джамалу, яка танцює у ньому, – хочеться миттєво до неї приєднатися.

Ліля Літковська

Робота з нитками – один з улюблених прийомів Лілі Літковської, що навіть встиг стати візитівкою останніх колекцій бренду. Майстри Litkovskaya створюють з ниток складні аплікації та вишивки, постійно знаходять для них нові форми застосування. "Бахрому ми використовували для Джамали і раніше, тому нам хотілося продовжити цю історію", – додає Літковська.

<b>Джамала_Нити</b>

Також Джамала приміряла комбінезон в парі з поясом складного крою, що нагадує пелюстки квітки. Ця деталь стала однією з ключових в колекції Litkovskaya осінь-зима 2018/2019.

<b>Джамала_Цветок</b>

Помітним акцентом стала вона і в образі співачки, яку вже зачекався глядач, і яка готова знову своїм голосом розбурхувати сповнені любові серця.

Джамала

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.