До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Coachella 2019: яким буде фестиваль цього року

За традицією сезон літніх фестивалів відкриває американська Coachella, яка щорічно проходить у квітні у штаті Каліфорнія. Від великодньої служби Каньє Веста до заправної станції YSL Beauty і діджей-сету актора Ідріса Ельби – розповідаємо, яким буде фестиваль Coachella 2019 року.

Де? З 1999 року фестиваль музики і мистецтв Coachella Valley відбувається у пустелі міста Індіо, штат Каліфорнія.

Реклама

Коли? Традиційно музичний фестиваль триває чотири дні, розділені на два вікенди. 2019 року – з 14 до 16 квітня та з 21 до 23 квітня.

Хто виступає? Хедлайнерами Coachella 2019 будуть Аріана Гранде і Childish Gambino.

Крім хедлайнерів у межах фестивалю виступлять Шарлотта Генсбург Джейден Сміт, Diplo, Соланж Ноулз, Kid Cudi, Біллі Айліш, Wiz Khalifa і багато інших. Дизайнер і креативний директор чоловічої лінії Louis Vuitton, Вірджил Абло також зіграє діджей-сет.

Сюрпризом став анонс виступів актора Ідріса Ельби в обидві суботи фестивалю. Хоча Ельба відомий своїми ролями в шоу "Дроти" і "Лютер", його музична кар'єра в ролі діджея почалася ще в 14 років. Це не перша велика подія, на якій зіграє Ельба. Сам принц Гаррі запросив актора за пульт на королівському весіллі в травні 2018 року.

Чому Каньє Вест буде в центрі уваги Coachella? Хоча артиста немає в офіційному переліку, все ж увага буде прикута до нього. Він організовує месу на Великдень у другі вихідні фестивалю спільно з церковним хором. Уже кілька тижнів Каньє Вест організовує недільну службу – проводить концерти під відкритим небом з хором і музикантами, одягненими в біле.

Чим ще зайнятися на фестивалі? Гостям пропонують взяти участь у ряді подій: настільні ігри в натуральну величину, створити аксесуари в студії Coachella Art або покататися на знаменитому колесі огляду фестивалю.

Поп-ап магазин YSL Beauty

Також буде кілька торгових точок, у тому числі вінтажний ринок з одягом, аксесуарами та магазини з музичними пластинками. Дорогою на фестиваль гості зможуть зупинитися в поп-ап магазині YSL Beauty на трасі 111 в Палм-Спрингс. Крім того, що дизайн поп-ап магазину нагадує автозаправну станцію, біля нього встановлять велику статую губної помади Rouge Volupté Shine, рожеві бензоколонки і припаркують рожеві кабріолети – щоб точно не проїхати мимо. Там можна буде придбати нові і найбільш продавані продукти бренду і отримати уроки макіяжу від візажистів YSL Beauty.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.