До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: 8 найбільш очікуваних альбомів року

Джеймс Блейк, Каньє Вест і Лана Дель Рей: 2019 рік мине під знаком нової музики від великих зірок.

Обкладинка нового альбому Лани Дель Рей
Yandhi, Каньє Вест

Каньє Вест обіцяв, що Yandhi, його дев'ятий студійний альбом, з'явиться ще у вересні 2018 року. Потім – в листопаді. Тепер реліз перенесли на лютий 2019 року, і це, ймовірно, ще не фінал. Точно відомо лише одне: нас чекає кілька яскравих дуетів: з Ріанною, Нікі Мінаж і Теяною Тейлор. Каньє склав і записав альбом в Уганді, де, як він зізнається, "знайшов правду".

Реклама
Assume Form, Джеймс Блейк

18 січня виходить новий альбом одного з найталановитіших музикантів і композиторів нашого часу – британця Джеймса Блейка. У Assume Form буде багато цікавих колаборацій: з Тревісом Скоттом, Andre 3000 і володаркою латинської "Греммі", Розалією. Новина ця цінна ще й тим, що за останній рік Блейк зробив тільки один сольний трек – If The Car Beside You Moves Ahead. Зате минулого року музикант написав кілька саундтреків до фільму "Чорна пантера", за що отримав номінацію на "Греммі", яку вручать вже 10 лютого. Після "Греммі" Блейк вирушає у світове турне з новим альбомом.

Normal Fucking Rockwell, Лана Дель Рей

"Чортів Норман Воркелл" – так називається шостий альбом Лани Дель Рей, який вона представить у березні. У січні вийшов титульний, схоже на те, трек з довгою і поетичною назвою Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it ("Такій жінці, як я, небезпечно зберігати надію, – але вона у мене все ще є") – ностальгічна, навіть депресивна, дуже характерна для Дель Рей балада, що апелює до поетеси Сільвії Плат, яка покінчила життя самогубством. Реліз альбому – 29 березня.

‘Heard It In A Past Life, Меггі Роджерс

Дебютний альбом нарешті написала 23-річна Меггі Роджерс – зворушлива фолк-співачка, яка у свій час до сліз вразила своєю музикою Фарелла Вільямса. Heard It in a Past Life вийде 18 січня, а заголовним треком стане "Аляска" – та сама пісня, яка 2017 року підкорила Фарелла і, фактично, зробила Роджерс зіркою. Сама співачка зізнається, що альбом вдався вразливим і особистим. Варто додати, що Меггі майстерно поєднує в ньому фолк та електроніку.

Chapter 6, The Weeknd

Над новим альбомом Абель Тесфайє працював з французьким техно-діджеєм Gesaffelstein, у кар'єрі якого колаборації з Ланою Дель Рей і Depeche Mode. Chapter 6 вийде влітку і стане смисловим продовженням його попередньої платівки Starboy (2016). З чуток, The Weeknd присвячує нову платівку своїм відносинам з Беллою Хадід.

Childish Gambino

Дональд Гловер, один з найактуальніших артистів 2018, планує залишитися в центрі уваги і цього року. Він анонсував свою нову платівку, до якої увійдуть гучні треки This Is America' і Summertime Magic. Нагадаємо, що влітку в світовий прокат виходить фільм "Король Лев" – римейк культового мультфільму Disney 1994 року, в якому Дональд Гловер озвучив лева Сімбу.

The Chemical Brothers

Весна буде багатою на важливі повернення – так, дев'ятий студійний альбом No Geography представить культова електронна група The Chemical Brothers. В кінці минулого року ми почули перший трек з нового альбому – Free yourself, у кліпі на який знялися роботи. У травні, відразу після виходу платівки, стартує світове турне The Chemical Brothers, яке стане першим великим туром британців за останні чотири роки.

Адель

Новий альбом Адель, всупереч чуткам про те, що вона покидає сцену, вийде до Різдва 2019 року – і стане відмінним новорічним подарунком, якщо врахувати, що її попередня платівка ("25") з'явилася ще чотири роки тому. В інтерв'ю співачка підтверджує, що працює над ним майже рік – але жодної нової композиції поки не представила. Точно відомо, що 30-річна Адель більше не планує називати пластинки відповідно до свого віку; нагадаємо, її перші три альбоми називалися "19", "21" і "25" і вийшли, коли співачці було відповідно 19, 21 і 25 років. Чекаємо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.